Hjem

Ikke gå glipp av dette

Tromsø Jazzklubb avslutter vårens sesong med Jazznatt. På scenen står Nordens kanskje mest innspilte musiker Georg ”Jojje” Wadenius, med bandet sitt CLEO. Denne kvelden får du høre bandet i samspill med Tromsømusikere. Jazzklubben presenterer de største unge, nye jazztalentene i Tromsø. Kan det bli bedre?

Verkstedet: onsdag 30. april kl. 19.00

Når Tromsøs jazzdronning Marit Sandvik sammen med musiker og medarrangør Stein Medby lager konsert med Tromsø Kammerorkester, inviteres du inn i Marits musikalske landskap. Marits toner og ord - til tider lavmælte, til tider temperamentsfulle og påståelige. En musikalsk palett med kontraster og billedlige tekster, danner utgangspunktet for denne konserten.

Kulturhuset: torsdag 10. april kl. 19.30

NOSO feirer grunnlovens 200-årsjubileum gjennom en storslagen konsert. Temaet for konserten er identitet, de trekker fram musikk fra unionstiden, utdrag fra norske nasjonalskatter, videre til dagens tonespråk med ekte arktisk inspirasjon.
Det blit vorspiel i foajeen 45 minutter før konsertstart. Sprudlevann og ikke minst et lokalhistorisk skråblikk på de siste 200 år ved Nils Magne Knutsen. Medvirkende: Ketil Høegh, Elisabeth Turmo, Nils Anders Mortensen og Hamida Kristoffersen og selvsagt Symfoniorkesteret.

Lørdag 5. april kl. 18.00

Nyheter

Omtale i "Norway Today"

I januar besøkte en utsending fra Den norske ambassaden i Washington, Tromsø. Hun var i Tromsø over en periode i januar og har skrevet om sine opplevelser i "Norway Today". Se mer info

Lundblad - vår trykkeripartner

Lundblad og Nordlysfestivalen fortsetter et mangeårig samarbeid. Vår lokale trykkeripartner. Se mer info

VÅRFEST PÅ SKANSEN

Endelig vår! Nå som badesesongen er åpnet i Nord-Norge, inviterer vi til en heidundrende vårfest sammen med NOSO (Nordnorsk Opera- og Symfoniorkester) Se mer info