Nyhetsarkiv

VÅRFEST PÅ SKANSEN

ons, 05/07/2014 - 14:21 -- Lisa Møller
Vi starter opp kl 18:30 på Skansen 8. mai.
På menyen står det deilig tapas og kammermusikk - helt gratis. I tillegg blir det salg av drikke med og uten alkohol.
Kom innom når det passer deg - konsertene spilles hist og her, så noe får du med deg uansett når du dukker opp.
Er været fint, hygger vi oss utendørs hele kvelden. Er det mer lunefullt, trekker vi inn i de hyggelige lokalene på Skansen. 
 
På vegne av oss i Nordlysfestivalen og hele gjengen i NOSO: Velkommen til vårfest!

Scorer høyt hos publikum

tir, 03/25/2014 - 11:39 -- Lisa Møller

 Gjennomgående scorer Nordlysfestivalen høyt i undersøkelsen. Resultatene er oppløftende, og viser at hele 98% av de spurte kunne tenke seg å delta på festivalen igjen.

Undersøkelsen viser også at 83% har deltatt før og hele 27% har deltatt mer enn 10 ganger!

Vi har lært mye fra undersøkelsen og feirer det vi gjør riktig og det vi kan forbedre, tar vi med oss i planleggingen av neste festival.

 

Vinneren av Nordlysprisen

søn, 01/26/2014 - 15:50 -- Lisa Møller

Årets verdige vinner Anne-Lise Sollied Allemano.

Anne-Lise Sollied Allemano debuterte i Oslo i 1992 og i Firenze i Italia i 1993. Senere har det blitt samarbeid med ei rekke ledende dirigenter og orkestre rundt omkring i verden. Byer som Oslo, Wien, Firenze, Bilbao, Venezia, Lausanne, Malaga, Montpellier og London, blant mange andre, har vært å regne som utøverens faste arbeidssteder — også etter at prisvinneren valgte å flytte hjem til Tromsø og til professoratet på Musikkonservatoriet ved UiT.

Buss til Ishavskatedralen!

ons, 01/22/2014 - 08:23 -- Lisa Møller

Sammen med en av våre nye samarbeidspartnere, Bussring, setter vi opp busser for å frakte publikum til konsertene våre i Ishavskatedralen.

I år har vi hele fire konserter i Ishavskatedralen, og til alle går det buss rett fra sentrum og til konserten. Bussen går tilbake rett etter konserten.

Det har lenge vært utfordringer med parkeringsplasser ved Ishavskatedralen, så for å unngå trafikkaos og potensielle parkeringsbøter, tilbyr vi denne gang en problemfri løsning for å komme seg til og fra konsertene.

Sider