Nyhetsarkiv

Hele programmet er klart!

fre, 11/07/2014 - 11:46 -- Lisa Møller

Årets program er klart! Vi presenterer et program med bredde og og kvalitet. Vi ser fram til 10 dager med kulturelle opplevelser sammen med hele byens befolkning. Vi håper at alle finner noe de synes er spennende, fra de store oppsetninger med symfoniorkester og opera, kammermusikkkonserter, jazzkonserter, konserter for, og med barn og unge eller artister og band som appellerer til oss alle sammen.

Ny avtale med LUKOIL Overseas

tir, 11/04/2014 - 10:44 -- Lisa Møller

LUKOIL er et av verdens fremste energiselskaper med over 100.000 ansatte og et stort internasjonalt fokus. LUKOIL har et stort internasjonalt engasjement innenfor forskning, utdanning og kultur, og det er svært hyggelig for oss at vi har etablert en god relasjon med en spennende internasjonal aktør og at LUKOIL har vært så fornøyd med siste års samarbeid at de ønsker å fornye avtalen.

Billettsalg til Bolshoi 2015

fre, 10/24/2014 - 11:22 -- Lisa Møller

Etter at nyheten om at Bolshoi returnerer til Tromsø med opera, ble sluppet i går. Har vi fått svært mange henvendelser om billetter og vi ønsker å informere publikum om billettsalget så godt som mulig. 

Mandag 27. oktober kl. 11.00 starter billettsalget!

Forrige gang Bolshoi besøkte Tromsø, ble billettene revet bort i løpet av 15 minutter. For at flest skal få anledning til å oppleve denne konserten, har vi bestemt oss for å lage noen retningslinjer for billettsalget.

Billettsalget starter altså mandag 27. oktober kl. 11.

Bolshoi returnerer til Tromsø

ons, 10/22/2014 - 16:30 -- Lisa Møller

Det er med enorm glede og stolthet, at vi nok en gang kan ønske Bolshoi velkommen tilbake til Tromsø og Nordlysfestivalen!

Sist festival var det ballettavdelingen som fikk boltre seg på scenen, med en spektakulær ballettgalla som fikk alle i salen til i gispe! Hvordan er det mulig å bevege kroppen sånn? Kan man bare henge i lufta på den måten? Selv de største ballettskeptikere, måtte innrømme at det hadde vært en vakker forestilling.

Halvdan Sivertsen

ons, 10/01/2014 - 09:11 -- Lisa Møller

Halvdan Sivertsen er en av Norges fremste artister og etter manges mening landets beste entertainer.

Til Tromsø og Nordlysfestivalen kommer Halvdan med et show og en besetning som han kun har gjort en gang tidligere. Denne gangen har han med seg et 7 manns band, med to slagverkere og full trøkk! Halvdan gjøre et show hvor han legger opp til allsang, fest og moro!

Konserten blir for et stående publikum på Clarion The Edge.

Billetter er i salg.

VÅRFEST PÅ SKANSEN

ons, 05/07/2014 - 14:21 -- Lisa Møller
Vi starter opp kl 18:30 på Skansen 8. mai.
På menyen står det deilig tapas og kammermusikk - helt gratis. I tillegg blir det salg av drikke med og uten alkohol.
Kom innom når det passer deg - konsertene spilles hist og her, så noe får du med deg uansett når du dukker opp.
Er været fint, hygger vi oss utendørs hele kvelden. Er det mer lunefullt, trekker vi inn i de hyggelige lokalene på Skansen. 
 
På vegne av oss i Nordlysfestivalen og hele gjengen i NOSO: Velkommen til vårfest!

Sider