Resirkulert

Resirkulert, Nordlysfestivalen

Resirkulert
Tirsdag 30. januar klokken 21.00
Prelaten

Nordnorsk sommer-pop har aldri vært mer riktig for Tromsø enn under Nordlysfestivalen nest siste dag i januar. Musikerne slapp tidligere i høst debutalbumet "Du snakke for dæ sjøl", som sjarmerte kritikerne i senk.

Kjøp billetter her!

Her snakker vi en kombinasjon av feelgood sommerlig indierock og tekster til ettertanke. I en mail til Nordlysfestivalen ønsker derimot bandet å presentere seg selv på følgende måte:

Det var en gang en potet, en fotballspiller, en politiker og en baker. Så flyttet bakeren, så en til potet kom til som erstatning. De to potetene laget noen låter sammen, men så forsvant den ene poteten igjen, og dro med seg politikeren. Her begynner vår tidsregning:

Det skjedde i de dager at en fluefisker, en fotballspiller, en økonomistudent og en samisk potet fant tonen med hverandre gjennom musikken.

Det ble tildels sommerlig poprockmusikk på nord-norsk, med innslag fra mange andre sjangere, landsdeler og årstider. Disse møtene ble det som idag er Resirkulert, gjengen bak låtene "Nederst på lista" og "Før æ går til mitt" blant annet.

Kvartetten består idag av samisk potet og låtskriver Emil (20), økonomistudent og bassist Knut (22), fotballspiller og gitarist Johan (18) og fluefisker og trommeslager Isak (18).

Når vi endelig besøker Nordlysfestivalen for første gang har vi med oss den etterlengtede debut-plata "Du snakke for dæ sjøl" i sekken, en femte musiker i kofferten, samt nye sprell - klare for å prøves ut for Nordlysfestivalens publikum.

Dette blir ikke bare en ordinær rocke-konsert med Resirkulert slik du kjenner dem.